Featured Article

Извънредното положение в България – как работим?

Уважаеми пациенти, моля, спазвайте дистанция при изчакване и носете маски! Настоятелно молим пациенти поставени под домашна карантина да не нарушават изолацията си по повод изследване за коронавирус! Дежурни Приемни: Манипулационна №1 – Централа – бул. „Акад. Иван Гешов“ № 2Е Манипулационна №2 – Люлин планина – ул. „Люлин планина“ № 31 Манипулационна №18 – Борово… Read More »

COVID-19 – PCR анализ от 01.04.2020

От 01.04.2020 г. Лаборатория Цибалаб предлага тест за откриване на COVID-19 от гърлен и носен секрет посредством PCR метод. Материали за този тест се взима САМО в манипулационната на адрес:ул. „Дамян Груев“ №8A, партер от 08:00 до 14:00 ч.

Коронавирус диагностичен пакет

Лаборатория Цибалаб пуска нов диагностичен пакет за скрининг срещу КоронавирусВзима се кръвна проба, резултат до края на работният ден.Цената на пакета е 63 лв. заедно с 4 лв. такса за манипулация, преданалитична обработка и екарисаж. Пакета съдържа: ПКК (Пълна кръвна картина) ЛДХ Д димер C-реактивен протеин (CRP) Феритин SARS-CoV-2-IgM SARS-CoV-2-IgG Повече информация за пакета ТУК… Read More »

БЪРЗ ТЕСТ за COVID-19 вече и в ЦИБАЛАБ

От 25.03.2020г. Лаборатория ЦибаЛаб извършва скриннигов кръвен тест за корона вирус. Изследването се работи от къвна проба. Резултат се получава до края на деня. Материал се дава през целия ден във всички работещи манипулационни. Списък с дежурни манипулационни ТУК За повече информация за теста моля четете ТУК

Лабораторните методи за диагностициране на COVID-19

Лабораторните методи за диагностициране на COVID-19 следват два пътя – откриването на самия коронавирус и откриването на адаптивния имунен отговор на организма към вируса. Етапът на прогресиране на заболяването COVID-19 определя кой метод за откриване е най-ефективен. Бързите тестове за антитела допълват метода за откриване на вирусната нуклеинова киселина като RT-PCR чрез подобряване на скоростта… Read More »

ПРОЛЕТНА ПРОМОЦИЯ

Панел ALEX – 282 алергена от 340лв. за 282лв. 👉 Само за първите 60 пациента👉 Взимане на кръв през целия ден👉 Готови резултати два пъти в седмицата👉 БЕЗ такса взимане на кръв за повече информация за панела на: https://www.cibalab.com/dokuwiki/doku.php?id=alergy:panel_12

Нов тест-PIVKA II

В лабораторията е наличен за изследване нов туморен маркер – PIVKA II. PIVKA-II е специфичен туморен маркер за рак на черния дроб (хепатоцелуларен карцином НСС). Той е известен като протеин, индуциран от отсъствие на витамин К (антагонист II) и е нефункционална форма на протромбина (дез-гама-карбокси протромбин, DCP). Изследва се при: Пациенти с цироза и ултразвукови… Read More »

Отвори врати нова приемна в гр. Враца

Лаборатория Цибалаб отвори още една манипулационна на територията на гр. Враца. Тя се намира в ж.к. Дъбника, Орбити, магазин 1. Отворена е за своите пациенти от Понеделник – Петък: 7:30 – 12:00 (за прием на проби); 7:30 – 13:00 ч. (за получаване на резултати)Сряда – 7:30 – 16:00 (ден за кръвно захарен профил).

Разширена диагностика на НЕПОНОСИМОСТ към храни – Хранителен интолеранс-88

В Цибалаб е наличен тест набор за разширена диагностика на хранителен интолеранс с детекция на 88  хранителни антитела. Теста е предназначен за детекция на чувствителност причинена от ИгГ ( IgG ) атитела. Това дава информация за относителна „непоносимост“ към дадена храна ,която е желателно да се избягва. Важно-това НЕ е алергия от широко разпространения „бърз, първи… Read More »